Action Level 3 Traditional Games Come Home

admin/ November 25, 2019/ Berita SD/ 0 comments

Saatos Level 3 ngaréngsékeun kagiatan outing na ka Teras Sunda Cibiru, Level 3 tancap gas ngayakeun action masih dina tema ‘𝘛𝘳𝘢𝘥𝘪𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭 𝘎𝘢𝘮𝘦𝘴 𝘊𝘰𝘮𝘦 𝘏𝘰𝘮𝘦’

Di action ieu murangkalih Level 3 nyandak tuangeun khas Sunda, gawé bareng sareng para sepuhna kanggé di tuang di sakola sasarengan sareng murangkalih Level 2.

Eiits, tapi sanés éta wungkul, murangkalih Level 3 di action ieu nampilkeun ogé tangtosna kaulinan-kaulinan Sunda nu murah meriah tapi ramé pisan.

Yuk ah urang jagi sareng biasakeun deui ameng kaulinan-kaulinan Sunda nu tos mulai pudar di kalangan nonoman-nonoman zaman ayeuna.
Lesgow 😉

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*